Persoonlijk
Energielabelexpert.nl werkt niet met onderaannemers. Joost is uw contactpersoon en staat u te woord gedurende het gehele proces.

Snel
Binnen vijf dagen na de opname van de woning ontvangt u uw energielabel op maat.

Betaalbaar
Energielabelexpert.nl hanteert eerlijke, heldere tarieven. Geen kleine lettertjes of verborgen kosten.

Kwaliteit
Joost is gediplomeerd energielabel-adviseur en specialist in het verstrekken van energiecertificaten

Riskeer geen boete, vraag een energielabel aan!

Een energielabel geeft inzicht in het energieverbruik van de woning. Huizen met een groen label (van A++++ tot en met B) verbruiken fors minder energie dan huizen met een label van C tot en met G. Sinds 2013 is het verplicht om een energielabel aan te leveren bij verkoop of verhuur van de woning. Vanaf 1 januari 2021 zijn de regels aangescherpt en moet er voor de opmaak van het label een erkend energielabel-adviseur langskomen bij de woning. Een energielabel heeft een geldigheid van tien jaar. Wanneer u niet in het bezit bent van een geldend energielabel en u zet uw huis in de verkoop of u gaat verhuren, riskeert u een boete.

Misschien bent u niet van plan uw huis te verhuren of te verkopen, maar wilt u wel graag meer inzicht in het energieverbruik van uw woning. Wat uw situatie ook is, Energielabelexpert.nl helpt u graag op weg met het energielabel.

Energielabel aanvragen
Drie redenen voor het aanvragen van een energielabel

Verkoop van uw huis

Gaat u uw huis verkopen maar heeft u nog geen energielabel? Geen stress: Energielabelexpert.nl helpt u graag! Bel met energielabel-expert Joost voor een afspraak en uw energielabel is snel geregeld!

Verhuur van uw huis

Huurders hebben recht op een energielabel en het energielabel telt zwaar mee in het woningwaarderingsstelsel. Hoe zuiniger de woning is, hoe meer huurpunten de verhuurder hiervoor ontvangt. Deze huurpunten zijn belangrijk, want zij bepalen de maximale huurprijs van uw woning. Bent u van plan uw huis te verhuren? Neem dan contact op met Energielabelexpert.nl en het energielabel wordt voor u geregeld.

Ontvang korting op uw hypotheek

Huiseigenaren die het energielabel van hun woning verbeteren kunnen in sommige gevallen in aanmerking komen voor lagere hypotheekrente. Wilt u weten hoe dit precies zit? Als volledig gediplomeerd energielabel-expert vertelt Joost u hier graag alles over.

Energielabel aanvragen voor woning

Een energielabel aanvragen doe je zo

  1. Neem contact op met energie-expert Joost voor een telefonische intake. Na de intake wordt een afspraak gemaakt voor inspectie van het van het huis.
  2. Van Joost ontvangt u een eerlijke en heldere prijsopgave, zonder verborgen kosten.
  3. Tijdens de inspectie worden de technische gegevens van het huis opgenomen.
  4. Binnen vijf dagen na de opname ontvangt u een e-mail met daarin de link naar het energierapport van uw woning inclusief bijbehorend label. U ontvangt hierbij ook de factuur.
  5. Na betaling van de factuur krijgt u toegang tot het online-energierapport.
Energielabel

Meer over Joost, de energielabel-expert

Mijn naam is Joost en ik ben het gezicht achter Energielabelexpert.nl. Met meer dan tien jaar ervaring als energieadviseur weet ik precies hoe ik u kan helpen met het energielabel. Wilt u uw woning verduurzamen of besparen op de energiekosten? Ook dan denk ik graag met u mee.

Mijn tarieven zijn net als mijn werkwijze: duidelijk, eerlijk en transparant. Bij mij hoeft u niet bang te zijn voor kleine lettertjes of verborgen kosten. Mijn werkgebied spreidt zich uit over heel Noordoost-Brabant.

Benieuwd hoe ik u kan helpen met uw energielabel? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Joost Dalinghaus
Joost Dalinghaus
2022-03-17
Patrick
Patrick
2022-03-14
Goed, snel en duidelijk contact!
Roy Scholte
Roy Scholte
2022-02-25
Prettig contact en snelle opvolging
Jerome Schiprowski
Jerome Schiprowski
2022-02-24
Erwin de Bruijn
Erwin de Bruijn
2022-02-22
Vanmorgen een bezoek gehad van Joost voor een inspectie en vanavond het e-mailtje ontvangen dat het al was uitgewerkt. Snelle service en netjes geregeld.
Margret Van Zutphen
Margret Van Zutphen
2022-02-21
Frank-Jan van Deijck
Frank-Jan van Deijck
2022-02-21
Vakkundig beoordeling van het energielabel en een supersnelle service, fijn!
Hugo Groenland
Hugo Groenland
2022-01-20
Prettig in communicatie en komt afspraken keurig na.
Sander Hüsken
Sander Hüsken
2022-01-19
Joost is zeer accuraat, neemt de tijd en komt zijn afspraken na! zeer goede ervaring met hem, dus zeer zeker aan te bevelen.
Maikel Van den Heuvel
Maikel Van den Heuvel
2022-01-13
Ik ben goed geholpen door Joost. Hij heeft het energielabel ook snel kunnen regelen. Ook heeft hij duidelijk en goed gecommuniceerd.
Joost Dallinghaus - Energielabelexpert

De Energielabelexpert van Noord Brabant

Van Tilburg Reeshof tot en met Oss en van Hedel tot en met Valkenswaard. Joost helpt u in heel Noord-Brabant met het aanvragen van een energielabel. Energielabelexpert. Woont u in Noord-Brabant in de omgeving van EindhovenDen Bosch, Tilburg, Helmond of Oss? Dan is een afspraak snel gemaakt!

Noord Brabant