Persoonlijk
Energielabelexpert.nl werkt niet met onderaannemers. Joost is uw contactpersoon en staat u te woord gedurende het gehele proces.

Snel
Binnen vijf dagen na de opname van de woning ontvangt u uw energielabel op maat.

Betaalbaar
Energielabelexpert.nl hanteert eerlijke, heldere tarieven. Geen kleine lettertjes of verborgen kosten.

Kwaliteit
Joost is gediplomeerd energielabel-adviseur en specialist in het verstrekken van energiecertificaten

Riskeer geen boete, vraag een energielabel aan!

Een energielabel geeft inzicht in het energieverbruik van de woning. Huizen met een groen label (van A++++ tot en met B) verbruiken fors minder energie dan huizen met een label van C tot en met G. Sinds 2013 is het verplicht om een energielabel aan te leveren bij verkoop of verhuur van de woning. Vanaf 1 januari 2021 zijn de regels aangescherpt en moet er voor de opmaak van het label een erkend energielabel-adviseur langskomen bij de woning. Een energielabel heeft een geldigheid van tien jaar. Wanneer u niet in het bezit bent van een geldend energielabel en u zet uw huis in de verkoop of u gaat verhuren, riskeert u een boete.

Misschien bent u niet van plan uw huis te verhuren of te verkopen, maar wilt u wel graag meer inzicht in het energieverbruik van uw woning. Wat uw situatie ook is, Energielabelexpert.nl helpt u graag op weg met het energielabel.

Energielabel aanvragen
Drie redenen voor het aanvragen van een energielabel

Verkoop van uw huis

Gaat u uw huis verkopen maar heeft u nog geen energielabel? Geen stress: Energielabelexpert.nl helpt u graag! Bel met energielabel-expert Joost voor een afspraak en uw energielabel is snel geregeld!

Verhuur van uw huis

Huurders hebben recht op een energielabel en het energielabel telt zwaar mee in het woningwaarderingsstelsel. Hoe zuiniger de woning is, hoe meer huurpunten de verhuurder hiervoor ontvangt. Deze huurpunten zijn belangrijk, want zij bepalen de maximale huurprijs van uw woning. Bent u van plan uw huis te verhuren? Neem dan contact op met Energielabelexpert.nl en het energielabel wordt voor u geregeld.

Ontvang korting op uw hypotheek

Huiseigenaren die het energielabel van hun woning verbeteren kunnen in sommige gevallen in aanmerking komen voor lagere hypotheekrente. Wilt u weten hoe dit precies zit? Als volledig gediplomeerd energielabel-expert vertelt Joost u hier graag alles over.

Energielabel aanvragen voor woning

Een energielabel aanvragen doe je zo

  1. Neem contact op met energie-expert Joost voor een telefonische intake. Na de intake wordt een afspraak gemaakt voor inspectie van het van het huis.
  2. Van Joost ontvangt u een eerlijke en heldere prijsopgave, zonder verborgen kosten.
  3. Tijdens de inspectie worden de technische gegevens van het huis opgenomen.
  4. Binnen vijf dagen na de opname ontvangt u een e-mail met daarin de link naar het energierapport van uw woning inclusief bijbehorend label. U ontvangt hierbij ook de factuur.
  5. Na betaling van de factuur krijgt u toegang tot het online-energierapport.
Energielabel

Meer over Joost, de energielabel-expert

Mijn naam is Joost en ik ben het gezicht achter Energielabelexpert.nl. Met meer dan tien jaar ervaring als energieadviseur weet ik precies hoe ik u kan helpen met het energielabel. Wilt u uw woning verduurzamen of besparen op de energiekosten? Ook dan denk ik graag met u mee.

Mijn tarieven zijn net als mijn werkwijze: duidelijk, eerlijk en transparant. Bij mij hoeft u niet bang te zijn voor kleine lettertjes of verborgen kosten. Mijn werkgebied spreidt zich uit over heel Noordoost-Brabant.

Benieuwd hoe ik u kan helpen met uw energielabel? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Toine Welten
Toine Welten
2023-05-09
Snelle en professionele service verleend door Joost. Zeer aan te bevelen.
Jan-Willem Strik
Jan-Willem Strik
2023-03-22
Prettige communicatie en snelle levering van het label
Tim Baaijens
Tim Baaijens
2023-03-07
Heel fijn, snel en vooral kundig geholpen! Prettig werken met Joost!
bas De smedt
bas De smedt
2022-12-13
Joost Heeft ons zeer vriendelijk te woord gestaan. De afspraak is vlot verlopen waarbij Joost kundig zijn rapport heeft opgemaakt. Joost is prettig in de omgang, reageert adequaat en is zeer kundig
Zom Boïde
Zom Boïde
2022-12-08
Prima service van een vakman. Dikke aanrader!
vTUYL BV woninginrichting
vTUYL BV woninginrichting
2022-12-01
Snelle reactie op de mail. Heeft serieus werk gemaakt voor het opstellen van ons energie label.
Daan van der Werf
Daan van der Werf
2022-10-29
Joost heeft ons vriendelijk, kundig en snel geholpen aan een nieuw energielabel! Ik kan van harte aanraden om met hem contact op te nemen als je een nieuw energielabel nodig hebt.
Joost Dallinghaus - Energielabelexpert

De Energielabelexpert van Noord Brabant

Van Tilburg Reeshof tot en met Oss en van Hedel tot en met Valkenswaard. Joost helpt u in heel Noord-Brabant met het aanvragen van een energielabel. Energielabelexpert. Woont u in Noord-Brabant in de omgeving van EindhovenDen Bosch, Tilburg, Helmond of Oss? Dan is een afspraak snel gemaakt!

Noord Brabant