Persoonlijk
Energielabelexpert.nl werkt niet met onderaannemers. Joost is uw contactpersoon en staat u te woord gedurende het gehele proces.

Snel
Binnen vijf dagen na de opname van de woning ontvangt u uw energielabel op maat.

Betaalbaar
Energielabelexpert.nl hanteert eerlijke, heldere tarieven. Geen kleine lettertjes of verborgen kosten.

Kwaliteit
Joost is gediplomeerd energielabel-adviseur en specialist in het verstrekken van energiecertificaten

Drie redenen waarom u een energielabel zou moeten aanvragen

1) Het is verplicht om een energielabel aan te leveren bij de verhuur of verkoop van uw woning. Sinds 2021 zijn de regels aangescherpt en mag dit energielabel alleen nog verstrekt worden door een erkend energielabel-advieur die de woning heeft bezichtigd en opgenomen. Verkoopt of verhuurt u uw woning en kunt u geen energielabel aanleveren? Dan riskeert u een boete.

2) Een energielabel geeft inzicht in het energieverbruik van uw woning. Hoe beter uw inzicht in uw huis, hoe meer u kunt besparen op de energiekosten.

3) Voert u in uw woning energiebesparende maatregelen door waardoor uw energielabel verbetert? In sommige gevallen kunt u hiervoor korting krijgen op uw hypotheekrente!

Energieadviseur Energielabelexpert

Hoe kan Energielabelexpert.nl u helpen?

Of u nu een energielabel nodig hebt omdat u uw huis gaat verkopen of verhuren, of omdat u geïnteresseerd bent in het nemen van energiebesparende maatregelen in uw huis: Energielabelexpert.nl staat voor u klaar!

Woont u in de omgeving van Oss en wilt u een energielabel aanvragen? Neem dan nu contact op met Joost, dé energielabel-expert bij jou in de buurt! Binnen een dag kan de afspraak al gepland staan.

Wat is een energielabel precies?

Een energielabel is een label dat aangeeft hoe energiezuinig uw huis is. De labels lopen van G tot en me A++++. De labels A++++ tot en met B worden de ‘groene labels’ genoemd. De labels C tot en met G geven aan dat het huis (nog) niet energiezuinig is. Een groen label scheelt flink in de energiekosten en dit is voor veel mensen dan ook de reden om energiebesparende maatregelen toe te passen in de woning.

Energielabel aanvragen voor woning

Een energielabel bij Energielabelexpert.nl doe je zo:

Stap 1: Telefonische intake met Joost
Neem telefonisch contact op met energielabel-expert Joost (06-83545075). Tijdens de intake maakt u kennis met elkaar en zal Joost u een aantal vragen stellen over de woning. Vervolgens plant u samen de afspraak voor de bezichtiging in.

Stap 2: Prijsopgave
Energielabelexpert.nl hanteert heldere, eerlijke prijzen. U ontvangt van Joost via e-mail een prijsopgave voor het energierapport van uw woning. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zijn de afspraken transparant.

Stap 3: Bezichtiging van de woning
Tijdens de bezichtiging van de woning loopt Joost alle technische gegevens van het huis na. Zo bekijkt hij bijvoorbeeld de verschillende materiaalsoorten en neemt hij de isolatiedikte op. Aan de hand van deze gegevens wordt vervolgens de energieprestatie van de woning berekend.

Stap 4: Energierapport
Binnen vijf werkdagen na de bezichtiging ontvangt u per e-mail de factuur voor het energierapport.

Stap 5: Betaling
Na betaling krijgt u toegang tot het online-energierapport van uw woning met bijbehorend energielabel.

Energielabel aanvragen

Meer over Joost, de energielabel-expert

Mijn naam is Joost en ik ben het gezicht achter Energielabelexpert.nl. Met meer dan tien jaar ervaring als energieadviseur weet ik precies hoe ik u kan helpen met het energielabel. Wilt u uw woning verduurzamen of besparen op de energiekosten? Ook dan denk ik graag met u mee.

Mijn tarieven zijn net als mijn werkwijze: duidelijk, eerlijk en transparant. Bij mij hoeft u niet bang te zijn voor kleine lettertjes of verborgen kosten. Mijn werkgebied spreidt zich uit over heel Noordoost-Brabant.

Benieuwd hoe ik u kan helpen met uw energielabel? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Joost Dalinghaus
Joost Dalinghaus
2022-03-17
Patrick
Patrick
2022-03-14
Goed, snel en duidelijk contact!
Roy Scholte
Roy Scholte
2022-02-25
Prettig contact en snelle opvolging
Jerome Schiprowski
Jerome Schiprowski
2022-02-24
Erwin de Bruijn
Erwin de Bruijn
2022-02-22
Vanmorgen een bezoek gehad van Joost voor een inspectie en vanavond het e-mailtje ontvangen dat het al was uitgewerkt. Snelle service en netjes geregeld.
Margret Van Zutphen
Margret Van Zutphen
2022-02-21
Frank-Jan van Deijck
Frank-Jan van Deijck
2022-02-21
Vakkundig beoordeling van het energielabel en een supersnelle service, fijn!
Hugo Groenland
Hugo Groenland
2022-01-20
Prettig in communicatie en komt afspraken keurig na.
Sander Hüsken
Sander Hüsken
2022-01-19
Joost is zeer accuraat, neemt de tijd en komt zijn afspraken na! zeer goede ervaring met hem, dus zeer zeker aan te bevelen.
Maikel Van den Heuvel
Maikel Van den Heuvel
2022-01-13
Ik ben goed geholpen door Joost. Hij heeft het energielabel ook snel kunnen regelen. Ook heeft hij duidelijk en goed gecommuniceerd.
Joost Dallinghaus - Energielabelexpert

De Energielabel-expert van Oss

Woont u in Noord-Brabant in de omgeving van EindhovenDen Bosch, Tilburg, Helmond of Oss? Dan is een afspraak snel gemaakt!

Noord Brabant