Energielabel-expert Joost

Mijn naam is Joost en eind 2020 ben ik gestart met Energielabelexpert.nl. Ik ben afgestudeerd in bouwkunde met afstudeerrichting bouwfysica en heb gewerkt bij verschillende bedrijven in de energiesector. Het leukste aan mijn werk vind ik dat het altijd draait om een andere puzzel die opgelost moet worden door verschillende waarnemingen en berekeningen. Iedere woning is immers uniek.

Als gecertificeerd energielabel-expert heb ik jarenlange ervaring met het opstellen van energielabels en daarom bent u voor de aanvraag van een energielabel bij mij aan het juiste adres!

Daarnaast ben ik specialist op het gebied van zonne-energie en geef ik advies over het verduurzamen van woningen en gebouwen. Wilt u weten welke energiebesparende maatregelen u kunt treffen voor uw eigen woning? Neem dan contact met mij op voor een op maat gemaakt advies.

Heeft u door de verkoop van uw huis een energielabel nodig of is besparen op uw energiekosten de reden tot verduurzaming? Ik weet ervan en help u graag verder!